Kerst op de meest bijzondere plekken in zuid-limburg en de euregio

kerstmarkten

Kerstmarkten in Zuid-Limburg en de Euregio zijn meer dan knusse kraampjes vol lekkers, snuisterijen of kerstcadeaus. Zij zijn vaak bijzonder door hun unieke ligging of ambiance. Bijvoorbeeld in een kerstgrot of met giga reuzenrad. Hoe speciaal! We selecteerden daarom kerstmarkten op de meest bijzondere plekken. En psst.. ze liggen allemaal best dicht bij elkaar, dus waarom slechts één bezoeken?

Kerststad valkenburg

Kerststad Valkenburg bezoeken is een unieke ervaring, want nergens vind je twee ondergrondse kerstmarkten in grotten. Nostalgischer krijg je het niet! Ondergronds in de sfeervol verlichte gangen van de Gemeentegrot en Fluweelengrot vind je unieke kerstmarkten. Kijk je ogen uit bij meterslange miniatuurdorpjes en mergelsculpturen bij Kerst in MergelRijk of bekijk het kerstverhaal in Winter Wonderland. 

magisch maastricht

Een bezoekje aan Magisch Maastricht is een bijzondere beleving. Uiteraard vind je er ontelbare kraampjes met prachtige kerstwaren en wordt ook de innerlijke mens niet vergeten. Hallo Bourgondische lekkernijen en gezelligheid! Een verrassende tijd van warmte en liefde, een tijd vol verwondering die je kunt beleven in Maastricht.

winterland hasselt (B)

In Winterland Hasselt geniet je volop van winterse gezelligheid. Zo is er een overdekte ijspiste, het Grand Café, de spiegeltent, talrijke kraampjes en attracties. Goe voor 12.000 vierkante meter aan winterpret! De blikvanger is het grote reuzenrad dat je uniek uitzicht biedt op de Hasseltse binnenstad en de omgeving.