Alles inclusief
Enjoy vakantie
Boek nu vanaf €299,95 p.p.

All-in

Bij Hotel La Source kunt u onbezorgd genieten van uw vakantie. Ontbijt, lunch, diner, drankjes en entertainment wordt allemaal verzorgd gedurende het verblijf.

hotel faciliteiten

Bar en restaurant

Na een drukke dag in de mooie omgeving is dit de uitstekende plek om even tot rust te komen en te genieten van een lekker drankje. De bar is dagelijks geopend van 09.00 uur tot 24.00 uur. In dezelfde ruimte serveren wij dagelijks het ontbijt, lunch en het diner. 

Heerlijk buitenterras

Achter het hotel ligt ons dakterras. Hier is het bij lekker weer goed vertoeven! Geniet van een lekker drankje op ons zonnige terras. 

Overdekte fietsenstalling + oplaadpunten

In onze garage kun je de fietsen veilig stallen. Ook zijn er voldoende oplaadpunten waar je je fiets weer kunt opladen voor de volgende fietstocht.

Wandel- en fietsroutes

Aan de receptie zijn diverse wandel- en fietsroutes te verkrijgen. In de nabije omgeving van het hotel beginnen verschillende mooie routes.

Fietsverhuur

Wil je de omgeving graag per fiets of scooter verkennen en wil je niet je eigen fiets meenemen? Geen probleem! Wij kunnen een (elektrische) fiets of scooter huren en deze wordt afgeleverd aan het hotel. Lekker makkelijk!

Bagageopslag

Al uitgecheckt of nog niet ingecheckt? Bij ons kun je je bagage veilig achterlaten zodat jezelf alvast op pad kunt gaan!

–  Gratis parkeren in de nabije omgeving

Gratis wifi

In het gehele gebouw is gratis wifi beschikbaar.

Lift

Alle hotelkamers zijn bereikbaar met een lift.

Huisdieren welkom

Honden zijn welkom bij ons in het hotel. De kosten hiervoor zijn €15,00 per huisdier per nacht.

Vier de lente in zuid-limburg met de mooiste fiets- en wandelroutes

Zuid-Limburg in de lente is een betoverende tijd van het jaar. Deze regio staat bekend om zijn prachtige heuvellandschappen, pittoreske dorpjes en een schitterende natuur. In de lente ontwaakt Zuid-Limburg tot leven na de koude wintermaanden, en de hele regio wordt gehuld in een kleurrijk tapijt van bloemen en groen.