Ons hotel

Hotel La Source telt 23 moderne hotelkamers. De kamers beschikken over moderne badkamers met bad en/of inloopdouche, flatscreen TV en een Senseo koffiemachine. Sommige kamers zijn uitgerust met airconditioning, met een terras of balkon. Alle kamers zijn met de lift bereikbaar. Achter het hotel is een gezellig terras waar u bij goed weer kunt genieten van een lekker drankje en hapje.

Bar

Kom tot rust in onze bar na een actieve, avontuurlijke dag in het heuvelland. Neem een moment om de dag door te nemen en geniet van een heerlijk drankje voordat u aan tafel gaat.

Restaurant

Tijdens uw verblijf weet onze chef al uw zintuigen te strelen. Hij zorgt dagelijks voor een verrassend culinair avontuur. Naast de wisselende seizoenskaart met klassieke en hedendaagse gerechten, houdt hij rekening met al uw wensen.

buiten terras

Bij goed weer kunt u heerlijk van uw drankje en hapje genieten op ons buiten terras. Zak lekker weg in onze loungebanken en geniet van een heerlijke avondzon.

Ontdek lekker eten en drinken

In het zuiden van Limburg in het prachtige Heuvelland ligt in het dorpje Epen Hotel La Source. Het gezellige dorpje Epen staat bekend om haar typische vakwerkhuizen en de vele waterbronnen die hier aan de oppervlakte komen. Hotel La Source telt 23 moderne hotelkamers. De kamers beschikken over moderne badkamers met bad en/of inloopdouche, flatscreen TV en een Senseo koffiemachine. Sommige kamers zijn uitgerust met airconditioning, met een terras of balkon. Alle kamers zijn met de lift bereikbaar. Achter het hotel is een gezellig terras waar u bij goed weer kunt genieten van een lekker drankje en hapje. Lees verder..

Vier de lente in zuid-limburg met de mooiste fiets- en wandelroutes

Zuid-Limburg in de lente is een betoverende tijd van het jaar. Deze regio staat bekend om zijn prachtige heuvellandschappen, pittoreske dorpjes en een schitterende natuur. In de lente ontwaakt Zuid-Limburg tot leven na de koude wintermaanden, en de hele regio wordt gehuld in een kleurrijk tapijt van bloemen en groen.