Onze vaste gezichten

Hotel La Source telt 23 moderne hotelkamers. De kamers beschikken over moderne badkamers met bad en/of inloopdouche, flatscreen TV en een Senseo koffiemachine. Sommige kamers zijn uitgerust met airconditioning, met een terras of balkon. Alle kamers zijn met de lift bereikbaar. Achter het hotel is een gezellig terras waar u bij goed weer kunt genieten van een lekker drankje en hapje.
Vincent

Vincent is onze Hotelmanager en werkt sinds 2023 Bij L&L Hotels. Deze trotse papa van 2 is onze sturende kracht in Hotel La Source en zorgt dat de hele organisatie in goede banen wordt geleid en voor de gasten het vaste aanspreekpunt.

Natasja

Natasja werkt sinds juli 2021 bij L&L Hotels. Natasja is altijd vrolijk en super enthousiast in haar werk. Ze bereidt de aankomsten voor en verwerkt alle reserveringen en is dus met name op de achtergrond aan het werk. In Valkenburg kom je Natasja wel op de voorgrond tegen, hier werkt ze met veel plezier aan de Receptie.

Tim

Tim werkt sinds 2023 bij hotel La Source. Hij werkt met veel plezier naast zijn eindstage als barman in hotel La Source.

Anetta

Deze vrolijke dame werkt met veel plezier in de housekeeping in ons restaurant, Je kunt haar zowel in Epen alsook in Valkenburg tegenkomen. Je zult haar herkennen aan haar brede glimlach!

Petr

Petr Werkt met veel Passie als kok bij Hotel La Source, Hij is een jonge met een geweldige instelling, gortdroge humor en een geweldige instelling