Onze vaste gezichten

Wat is een hotel zonder een, goed, team? Juist, helemaal niets! Daarom hebben wij zorgvuldig een team samengesteld die u volledig op uw wenken bedienen. We stellen ze graag aan u voor!

“Goede teams nemen teamwork op in hun cultuur en leggen zo de bouwstenen voor succes.” 

Vincent

Vincent is onze Hotelmanager en werkt sinds 2023 Bij L&L Hotels. Deze trotse papa van 2 is onze sturende kracht in Hotel La Source en zorgt dat de hele organisatie in goede banen wordt geleid. Vincent is voor de gasten het vaste aanspreekpunt.

Jeroen

Jeroen is één van de vaste gezichten tijdens het ontbijt. Deze echte horecatijger brengt in de vroege uurtjes een grote glimlach op je gezicht. Jeroen staat altijd klaar voor onze gasten en bezorgd al onze gasten een heerlijk begin van de dag.

Marvin

Marvin is sinds de opening van ons hotel werkzaam in het hotel. Hij is dan ook diegene die altijd alles weet. Van technische klusjes tot receptie, Marvin weet er alles van. Hij is dan ook vaak de collega die bij alles betrokken is.

Jolie

Ook Jolie is één van de gezichten tijdens het ontbijt. Jolie is naast haar werk bij Hotel La Source, gek op paarden. Ze is buiten haar werk ook regelmatig te vinden bij haar paard. 

TIM

Tim werkt sinds 2023 bij hotel La Source. Hij werkt met veel plezier in hotel La Source en is na zijn studie, sinds 2024 vast in dienst. Hij is nu niet alleen maar barman maar is op alle afdelingen te vinden.

Anetta

Deze vrolijke dame werkt met veel plezier in de housekeeping in ons restaurant, Je kunt haar zowel in Epen alsook in Valkenburg tegenkomen. Je zult haar herkennen aan haar brede glimlach!

Milan

Deze vrolijke jongen is vooral in de avonduren actief. Hij vind het leuk om onze gasten te bedienen tijdens de leuke activiteiten en is ook zeker niet bang soms zelf de voetjes van de vloer te doen tijdens een avondje live muziek. Milan is altijd en de weer en goedlachs!

Manuel

Manuel is een medewerker die op alle afdelingen thuis is. Zo werkt hij in Epen vaker in de housekeeping en loopt hij in de avonduren mee met het diner. Ook is hij actief in Hotel Riche waar hij de gasten voorziet van een heerlijk diner.