Onze vaste gezichten

Hotel La Source telt 23 moderne hotelkamers. De kamers beschikken over moderne badkamers met bad en/of inloopdouche, flatscreen TV en een Senseo koffiemachine. Sommige kamers zijn uitgerust met airconditioning, met een terras of balkon. Alle kamers zijn met de lift bereikbaar. Achter het hotel is een gezellig terras waar u bij goed weer kunt genieten van een lekker drankje en hapje.
Hilda

Hilda werkt sinds 2020 bij L&L Hotels. Ze is trotse moeder van 2 jongens en oma van 2 kleinkinderen. Deze gezellige dame kom je in zowel Hotel Riche als Hotel La Source tegen en is altijd in voor een gezellig praatje. Hilda kom je meestal tegen in de avond in het restaurant.

Natasja

Natasja werkt sinds juli 2021 bij L&L Hotels. Natasja is altijd vrolijk en super enthousiast in haar werk. Ze bereidt de aankomsten voor en zorgt ervoor dat de incheck goed verloopt. Maar ook in het restaurant kom je Natasja tegen.

Ivette

Ivette werkt sinds 2021 bij L&L Hotels. In de ochtend serveert ze een lekker ontbijtbuffet en daarnaast werkt ze in de housekeeping. In haar vrije tijd geniet ze graag van de prachtige
wandelmogelijkheden in en rondom Epen.

Oana

Deze vrolijke Spaanse heeft altijd een grote lach op haar gezicht. Oana werkt bij Hotel La Source in de bediening en in de housekeeping.

Sergio

Deze Spaanse kok weet wat lekker eten is! Sergio kookt bij Hotel Riche en Hotel La Source de lekkerste gerechten. Ook zijn collega’s zijn dol op zijn personeel eten;)!