Steden in de buurt

Hotel La Source telt 23 moderne hotelkamers. De kamers beschikken over moderne badkamers met bad en/of inloopdouche, flatscreen TV en een Senseo koffiemachine. Sommige kamers zijn uitgerust met airconditioning, met een terras of balkon. Alle kamers zijn met de lift bereikbaar. Achter het hotel is een gezellig terras waar u bij goed weer kunt genieten van een lekker drankje en hapje.
Aachen

Op slechts 15 minuten rijden ligt de Duitse stad Aachen. Hier vind je een van de mooiste kerken van Europa; de Aachener Dom. Naast dat je in Aachen goed kunt winkelen staat deze stad bekend om haar vele natuurlijke bronnen. De Corolus Thermen zijn een goede uitvalsbasis voor een ontspannen dagje weg.

Vaals

Tussen Aachen en Epen ligt het grensplaatsje Vaals, bekend om het Drielandenpunt dat hier is gelegen. Het Drielandenpunt is gelegen op de Vaalserberg, met een hoogte van 322 meter de hoogste berg van Nederland. De omgeving leent zich erg goed voor een mooie wandeling door de verschillende landen. Onderweg geniet je van schilderachtige vergezichten over zowel
Nederland, België als Duitsland.

Valkenburg

Verscholen tussen de mosgroene heuvels, in het hart van het beschermde natuurgebied Heuvelland, flonkert het mergelstadje met haar rijke toeristische traditie. Het vijf-sterren landschap met Valkenburg als middelpunt is al meer dan 125 jaar een grote trekpleister. Fietsen, wandelen, relaxen en adrenaline voelen: het kan in en om Valkenburg allemaal. Een gezellig centrum met een rijke geschiedenis die je overal terugziet. Valkenburg is zien, proeven, voelen en beleven.

Maastricht

Deze historische stad gelegen aan de rivier de Maas heeft alles wat je nodig hebt voor een geslaagde dag. Oude gebouwen, statige kerken, goede restaurants en bars en veel winkelmogelijkheden. Heb je Maastricht boven de grond al ontdekt? Verken de stad dan eens ondergronds via het uitgebreide grottenstelsels dat zich onder de stad bevindt!

Luik

Gelegen in het noordoosten van België in de Belgische Ardennen. Het is één van de grootste steden van België en de hoofdstad van de provincie Luik. Luik heeft van oudsher de bijnaam “Vurige Stede”, een bijnaam waar de stad nog steeds trots op is. Luik staat van oudsher bekend als een vieze industriestad en hoewel men verwoede pogingen doet om de stad aantrekkelijker te maken voor het publiek blijft Luik deze naam houden. De laatste jaren zijn er prachtige projecten in de stad gecreëerd om Luik.